Video: Kød og vildt - glykogens betydning
1951 visninger 0 personer har rated denne video
Tilføj til favoritter

........................................................................................................................................................
Link til videoen og koder til indlejring af videoen på en hjemmeside mv.

Marker og kopier koden til LearnSpace

Marker og kopier koden til Mercantecs nye hjemmeside (Anvendes ikke længere til LaernSpace)

Marker og kopier linket til denne video

Marker og kopier direkte link til denne video

Marker og kopier koden til embed af video (480 x 270)

Marker og kopier koden til embed af video (640 x 360)

........................................................................................................................................................
Antal kommentarer (0)

Information om videoen

  • Filens størrelse: 1.87 MB
  • Uploaded af: jeas
  • QR til video:
    Via QR-koden, kan videoen afspilles direkte på ex smartphonen.
    QR code
  • Beskrivelse:
    Mængden af glykogen i kød har stor betydning for spisekvaliteten.

Vurdering af videoen

Hvis du har adgang til at logge ind, har du mulighed for at rate og kommentere videoen, samt tilføje denne til din playliste.

Populære videoer

MOR
Visninger: 255
Bigbluebutton
Visninger: 246
oprydning forside Learns
Visninger: 328
Gruppevalg learnspace
Visninger: 280
Praxis Grid format
Visninger: 298
  •  
  • jpq6dj8va6qjmm235bff66vu62
    Mercantec - H. C. Andersens Vej 9 - 8800 Viborg - 89503300